Παρουσία πάρα πολύ κόσμου από την περιοχή, αλλά και την Ορεστιάδα, το Σουφλί και ολόκληρο τον Έβρο, οι επαγγελματίες κρέατος, εστίασης αλλά και πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής του Διδυμοτείχου, μοίρασαν πάνω από 5.000 κεφτέδες, που μαγείρεψαν επιτόπου μόλις έδωσε το σύνθημα ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης, που ήρθε στην “πόλη των κάστρων” για αυτή την πολύ πετυχημένη εκδήλωση, η οποία μετά το ξεκίνημα αυτό υπάρχει σκέψη να καθιερωθεί και του χρόνου να έχει τριήμερη διάρκεια και να μοιραστούν στον κόσμο δωρεάν, όπως και τώρα, περισσότερες χιλιάδες κεφτέδες και όχι μόνο.

Πολλά από τα κρεοπωλεία του Διδυμοτείχου, ταβέρνες, αλλά και σύλλογοι με τα μέλη τους, φόρεσαν ποδιές μαγειρικής, γάντια, έπλασαν κεφτέδες κάθε γεύσης και έμπνευσης, έστησαν τηγάνια, και μοσχοβόλησε ο τόπος… Μπαχαρικά, σάλτσες, στην πρώτη γιορτή “Ελληνικού κεφτέ” στο ιστορικό Διδυμότειχο

Εκτός από τους πάνω από 5000 κεφτέδες, παράλληλα μοιράστηκαν και οι πάνω από 2.000 κόσμος γεύθηκαν και άλλα φημισμένα προϊόντα της περιοχής όπως τα λουκάνικα, τον εξαιρετικό καβουρμά, το μαλακό τυρί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://www.evros-news.gr